About us

 

Zensus Språkservice är en fullservice globaliseringsbyrå som erbjuder innovativa språklösningar. Bland våra tjänster återfinns översättning, webblokalisering, textbehandling, korrekturläsning och rådgivning.

 

Zensus är ett av Sveriges ledande internetbaserade översättningsföretag och nästan ensam på marknaden att översätta till och från alla språk. Med mer än 45000 professionella översättare att tillgå, kan vi översätta mellan 1800 olika språkkombinationer.

 

Tack vare vår datoriserade produktionsprocess och det noggranna urvalet av översättare, kan vi garantera den kvalitet och de leveranstider kunderna förväntar sig till konkurrenskraftiga priser. Lägger man sedan till vår strikta sekretesspolicy samt vårt system för kvalitetssäkring, betyder det att våra kunder får den bästa och mest kompletta översättningstjänsten på marknaden. Under åren har vi skapat en avundsvärd kundkrets av både större och mindre företag. I dagsläget har vi 5500 kunder som förlitar sig på oss varje dag.

 

Vårt mål har ända sedan starten varit att erbjuda våra kunder högsta kvalitet och snabba leveranser till lägsta möjliga pris. Vi skiljer oss från våra konkurrenter tack vare vår kapacitet att integrera översättningsprocessen med de allt svårare tekniska och datoriserade konfigurationerna. Detta tillsammans med vår höga servicenivå har gjort att vi snabbt fått förtroende från stora som små företag.

 

Vi som arbetar på Zensus har ett stort kunnande och ett brinnande intresse för att arbete med text. Varje kund är unik för oss. Det är därför en ära att få skräddarsy lösningar för varje enskild kund i syfte att erbjuda den bästa och mest kompletta översättningstjänsten på marknaden.